Dags igen för cirkus på Dormsjöskolan.

Elever och personal på Dormsjöskolan är i full gång med träning inför en ny cirkusföreställning. Som tidigare år är Joel och Inger med som inspiratörer.

Det är en viktig händelse för hela Dormsjöskolan. Alla elever uppträder inte på cirkusen men de flesta är delaktiga på något sätt. Måla affisher och vara parkeringvakt är ett sätt att vara med utan att stå i direkt rampljus.

Alla på skolan är välkomna att vara med på träningar.

Årets tema är Paris, för många år sedan så samlades cirkusartisterna en vecka varje år på ett torg i Paris, där de visade konster för varandra och publiken.

I år har eleverna skickat inbjudan även till utbildningsminister jan Björklund och kungahuset.

De skickade vänliga svarsbrev men tackade tyvärr nej. De vet inte vad de går miste om!

Inbjudan

Brev till Kungafamiljen

Brev till Utbildningsministern

Svar från Kungafamiljen

Svar från Utbildningsministern:

Hej och tack för er vänliga inbjudan till Jan Björklund att komma till skolans tjugoårsjubileum den 5 april. Dessvärre har Jan ett annat engagemang den dagen i Stockholm så han måste tyvärr tacka nej. Lycka till med er cirkusföreställning!

Bästa hälsningar

Karin Frostell

Adress: Dormsjö 214 | 776 98 Garpenberg | Telefon: 0225-710 750 | Fax: 0225-230 22 | E-post: info@dormsjoskolan.com