LEDIGA TJÄNSTER

Kort om Dormsjöskolan

Dormsjöskolan är en liten skola med 20-25 elever. Vi har pojkar med neuropsykiatriska funktionshinder inskrivna i grundsärskolan (både grundsär och träningskola), gymnasiesärskolan (individuella programmet) och grundskolan. Vi har ett tjugotal personal som är uppdelade på fyra arbetslag. Vår strävan är att skapa optimala förutsättningar för elevens lärande, genom kompetenta lärare i alla skolans ämnen. Målet för varje grundskoleelev är behörighet till gymnasieskolan. Vi arbetar med individuellt upplägg för varje elev, samtidigt som vi tränar på att umgås i mindre grupper. Vårje vår sätter vi tillsammans med eleverna upp en cirkusföreställning....

Verksamhetschef

Då vår verksamhetschef går i pension söker vi hans efterträdare till Stiftelsen Dormsjöskolan och AB Dormsjöskolan.

Anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid. Tillträde sker vid årsskiftet 2018/2019 eller enligt överenskommelse. Placeringen är på Dormsjöskolan i Hedemora kommun. Möjlighet till tjänstebostad kan finnas.

Arbetsbeskrivning
Du har det övergripande ansvaret för verksamheten, personalen och budgeten för Dormsjöskolan. Ansvaret omfattar HBV, friskola och elevhälsan. Verksamhetschefen är även vårdchef enligt funktionsbeskrivning i SOSFS 2003:20 (S) och rapporterar till styrelsen.

Du leder ledningsgruppens arbete och ansvarar för att verksamheten säkerställer en god omsorg, skolgång till varje barn/ungdom enligt intentioner i Barnkonventionen och aktuell lagstiftning. Du upprättar verksamhetsplan, bedriver systematiskt kvalitetsarbete i enlighet med lagstiftningens krav, fastställer policydokument, utvecklar organisationen, arbetsformer och metoder, marknadsför och representerar Dormsjöskolan samt säkerställer att Stiftelsen och AB Dormsjöskolans resurser används optimalt.

Kvalifikationer
Vi söker en drivande, lösningsorienterad, självständig, nyfiken och engagerad verksamhetschef. Du trivs och är trygg i en ledande roll och uppskattas för din förmåga att motivera och driva en organisation mot gemensamma mål. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med tydligt resultatansvar samt erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Du är kommunikativ, flexibel, beslutsför och tycker om att arbeta strategiskt. Du har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt.

Du har relevant akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av och ett stort intresse för verksamhetsområdet, arbete inom behandling- och omsorgsarbete.

Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort erfordras.

Upplysningar
Anna Hansson, rekryteringskonsult, Hansson & Partners, 070-695 64 63 eller anna@hnpar.com eller
Martin Ogemar, rekryteringskonsult, Hansson & Parnters, 072-237 21 30 eller
martin@hnpar.com

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners. Sista ansökningsdag är 19 augusti, men urval sker löpande.

Du ansöker genom hemsida: www.hanssonpartners.com

Sjuksköterska 50%

Dormsjöskolan (30%) och Annaskolan (20%) söker tillsammans efter en sjuksköterska för anställning till 50%.

Kontakta oss gärna:

Rutger 0225-710 752, VD Dormsjöskolan

Linus 0225-231 18,  Rektor Annaskolan

Vik behandlingsassistent

Vi har till och från behov av vikarier. Kontakta oss om du är intresserad.

Adress: Dormsjö 214 | 776 98 Garpenberg | Telefon: 0225-710 750 | Fax: 0225-230 22 | E-post: info@dormsjoskolan.com