HVB

På Dormsjöskolan finns fem HVB med plats för upp till åtta elever / boende.

Varje boende erbjuder en varm hemlik miljö där de dagliga sysslorna som att städa, tvätta, handla och laga mat görs tillsammans utifrån elevens förutsättningar.

Varje elev har en kontaktperson och personal finns på plats dygnets alla timmar.
​​​​​​​
I boendet arbetar behandlingspedagoger under ledning av enhetschefer och behandlingsansvarig.

VÅGEN

Vågen har 4 rum med pentry, badrum och egen ingång. I husets mitt finns gemensamt kök och allrum.

BIKUPAN

Bikupan har tre avdelningar. Stora Bikupan med fyra elevrum, Lilla Bikupan med två elevrum och suterängvåningen som är ett enskild boende för en elev.

MIDGÅRD

Midgård har plats för 7 elever och består av två delar - ​​​​​​​Midgård och Nygård.

RÖNNBO

Rönnbo har plats för två elever och ligger lite avskilt från övriga boenden.

VÄSTRA

Västra har nio platser fördelat på tre våningar med gemensamt kök och vardagsrum. På nedre plan finns en träningslägenhet.